Werkmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bunun bir dayanağa ne gereği var zaten4 yıldır burdaymışsınız yani hiç mi görmüyorsunuz ?
Ortaya kafandan konu açıyorsun.
Linç edenlerin haksız olduğunu söylüyorsun.
Ama linç edilenlerin haklı olduğunu gösterebilecek 3 tane link koyamıyorsun.
Bence sen de linci hakediyorsun.
Linç kültürü toplumumuzun genel yapısı.
Bu forumda 5-6 senelik bir üye bir konuda birini linç ediyorsa bir bildiği vardır.
Birileri birini linç etmeye kalktığında eğer bu linçte art niyet varsa konuya yazıp linç etmeye kalkan adamların kötü niyetini söyleyen üyeler de vardır.
Burada saf adam yoktur. Saf gelen de 2 seneye internetten ticareti ve işin çakallıklarını öğrenir.
Bir adam bir konu açıyorsa o konu hakkında bir bilgisi ve yeterliliği olmalı.
5 gram bilgi verirken yarım kilo saçmalarsa bir adam elbette tepki görür.
Bu foruma kayıt olan adamlar artık ticaret için kayıt oluyorlar.
Zaten kimsenin de kimseye yardım etmesine gerek yok, bu ülkenin insanı yardıma teşekkür etmiyor minnet duymuyor.
Burada zamanında çok önemli bilgiler paylaşmıştım, benim açtığım konuyu okuyup kendi bloglarına kendi keşfettikleri bilgilermiş gibi anlatan adamlar bilginin kaynağını belirtmemişlerdi.
Yani forumdaki deneyimli üyeler biliyorlar ki artık aklı başında kimse paylaşım yapmıyor.
Paylaşım yapılıyor altında açılan konular da birilerinin kendi işlerini, hizmetlerini, mallarını satmak için pr çalışmaları sadece.
Yaş ortalaması iyice düştü forumun, konu açanların egoları yüksek, herkes atarlı abdiyi oynuyor.
Yani değerli kardeşim bir konuda bir iddia ortaya atıyorsan bu iddiayı destekleyebilecek 3 tane örnek aklında kalmış olmalıydı.