monitörün hd çıkışı varsa monitöre verebilirsin ama bilgisayarı kullanamazsın. Bunun yanısıra tv kartları var bende skystar3 var mesela atıl duruyor sebebi de 64 bit driver olmaması sadece 32 çalışması. Eğer olsaydı severek kullanıyordum Windows 7 sonra hiç 32 kullanmadım o yüzden çıkardım masaüstünden kenarda duruyor.
Monitörde HDMI çıkışı yok.SS ve üzerinde P yazan bir çıkış var sadece.Onlarda kasaya bağlı.
TV kartı çok pahalı geldi.Direkt bağlantı yapılamıyor sanırım.
Tv alıcısı LNB dediğimiz bir giriş ve VIDEO had HDMI dediğimiz bir çıkıştan ibarettir.
Uydu alıcısınının hangi çıkışını bilgisayarın hangi girişine bağlayacaksınız?
Burda mantık hatası var!
LNB girişini bağlayamayacağınıza göre HDMI çıkışından da yanlızca görüntü aktarıldığına göre sizin bağlantı işi fizik kurallarına aykırı.
Yine ayrıca uydu cihazında bulunan USB girişlerinide kullanarak BELKİ com port şeklinde bağlantı yapabilirsiniz, bunda da anca cihazın yazılımına erişirsiniz yada yazılım atarsınız.
Başkada bişi yapamazsınız.
Görüntü aktarımı için kullanacaksanız bilgisayara değil monitöre bağlamanız yeterli zaten.
TV'ye direkt HDMI ile bağlanıyordum.Bilgisayarda HDMI girişi var ancak sanırım sadece çıkış olarak kullanılabiliyor.
TV Kartı olmadan kasayla bağlantı kuramıyorsunuz. Sadece monitörü kullanmak isterseniz, HDMI mönitöre bağlamak yeterli oluyor. Ancak bu kez de bilgisayar kullanılamıyor (bazı monitörlerde TV'deki gibi Source seçeneği oluyor ancak bu kez de 2 farklı bağlantı sistemi kurmanız gerekiyor). Tavsiye TV kartı isterseniz Skystar 2 ve 3 iyidir. 2'yi çok kısa bir süre kullandım, kayıt seçeneği falan hoştu. Ancak biraz tuzlu.
Anladım.Monitörün üzerine baktım ancak HDMI girişi yok.TV kartları dediğiniz gibi pahalı görünüyor.
Bilgi için herkese teşekkür ederim.