Werkmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bunun bir dayanağa ne gereği var zaten4 yıldır burdaymışsınız yani hiç mi görmüyorsunuz ?
işte mesele bu neyi görmüyor muyuz?
örneklemeniz lazım diyorum

size göre linç gelen başkasına göre linç gelmez.

misal

üye yeni site kategorisine konu açıyor yorumum olumsuz zaman kaybı diyorum çünkü görseller konular çalıntı görüyorum( inceleyip analiz edip yazıyorum) yorumu ama rencide olmasın kibarca yazıyorum

üye sonra bana alaylı şekilde göreceksin lüzumsuz insan muamelesi yapıp konularım görsellerim orjinal makaleciler tuttum yazıyorlar 3 aya günde 3 k tekil hitim olacak falan yazıyor 2 ay sonra konuya girip sitesini inceliyorum dediğinin alakası yok konular çalıntı hit yok bu sefer çaldığı site linkini ekliyorum hani para ile makale yazıyordun hani hitler tavan yapacaktı soruyorum
bu sefer okuyor ama cevap bile yok.

ya da üye profilde genel müdür yazmış.
neymiş 500k yatırım gelmiş adamlar buna demiş 3 katlı 20 kişilik yazılım firması kur proforma hazırla falan yahu yalan diyorum bu açtığın konu ülkede 20 kişi çalıştıran yazılım ekibi kaç tane var ki sıfırdan kim niye verecek artı profilini inceliyorum öyle bir kapasite zaten yok adamda sonra görürsün falan filan bir dünya yazılar 2 ay sonra durum nedir yazıyorum konuya yine cevap yok.

bak bunlar basit örnekler ama kötü şeyler insanlar kolay yalan söyler sanal ortamda kendisini apayrı biri olarak lanse edebilirler belli bir süre sonra ise o yalana kendisi de inanır ve millete zarar verirler zarar sırf para değildir zaman kaybı bile zarardır.

ben sana 4 sene zarfında yüzlerce örnek yazabilirim ki beni takip eden üyelerde sağolsunlar bilirler.

o nedenle dayanak göstermelisiniz ki yorum yapabilelim.Yoksa ne desek boş. neye göre kim haklı bilemeyiz.