Bu şekilde ki onaylar çoğunluklar bdk tarafınca merkez bankası sistemi üzerinden onay ya da red verilir. Kredi vermeyi seven ilk bankalardan birisidir finans bank . Farklı bankalardan da benzer problemler görebilirsiniz diye düşünüyorum , yani bunun için daha öncesinde yaşadığınız kredi ya da ödeme problemleri olabilir ya da farklı sorunlar da yaşamış olabilir. Maaşınız asgari ücretin altında göründüğü içinde önlem koyulmuş olabilir.
malesef hocam bundan başka hiç bir kartım yok şuanda işbankası vardı oda banka kartıydı staj içindi staj bitti kartı iptal ettiler yeniletmedim
Çekme
,
hocam ticaret için gerekli daha büyük kazançlar için gerekli

1000 tl ye 1200 tl ödemeye bile razıyım böyle böyle birikim yapmaya çalışıyorum hocam
Daha önce kullanmış olduğun bankalar ile problem yaşadın mı ? Asıl önemli olan orası çünkü çalışmayan olarak gözüktüğünden sabit bir maaş gelirin yok ve her türlü detaya kadar inceleyip senin için bir sonuca varıyorlar. Bu sonuçta her başvuruda olumlu/olumsuz direk tepki vermelerini sağlıyor.
peki bildiğiniz bir yer varmıydı efendim taksitli kredi çekebileceğim 1000 tl vs.