Takipçi sayısı ile beğeni sayısına dikkat et, sonra paylaştığı gönderi sayısı ve hesabı ne zaman açtığına bak. Mesela 50 postu olan, 30K sayfaya 400-500 beğeni anca geliyorsa o sayfada hile vardır. Mesela benim 17 K sayfam var, 1 ocak 2019 tarihinde açtım, yaklaşık olarak 400 kadar post var ve her posta ortalama 1000 beğeni geliyor. Kafana takılan başka bişey olursa PM atabilirsin, seve seve yardımcı olurum.
çok teşekkürler hocam çok naziksiniz
Merhaba hocam
bir profilin gerçeklik payı olup olmadığını anlaman için bazı
influencer siteleri bulunmakta
bunlara üye olup reklam vermek istediğin profili aratabilir sana gerçeklik durumu konusundaki analizleri bulabilirsin
buradaki bir çok arkadaş bu tür siteleri biliyordur diye düşünüyorum sana benim üye olduğum ve teklif usulu çalışan bir site vereyim
bence reklam vereceğiniz profilin 10k yada 500k olmasının hiç bir önemi yok önemli olan gerçek kullanıcıların olması
bu linki inceleye bilirsin ve istediğin profilini free olarak ne olduğu konusunda bilgi alabilirsin ancak benim tavsiyem üye olup tam analizleri alman
https://influencermarketinghub.com/i...-checker-free/
hocam burada free olarak baktıgımızda verilen degerler ne anlama geliyor. yazabilirmisin sana zahmet olmaz ise