Merhaba, yaklaşık 15 dakikadır tekno mehmeti arıyorum google da bulamadım. Hatta teknomehmetten yazınca bu konu ikinci sırada çıkıyor. Belki instagram satıcısıdır bilmiyorum fakat böyle yerlerden alışveriş yapmamanızı tavsiye ederim. Paylaştığınız testlerde cihaz olması gibi gözükse de ikisinde de aynı sorun olması şüpheli. Eğer bilindik alışveriş siteleri ile çok fiyat farkı yoksa geri iade edip yenisini almanızı öneririm.
webtekno ve shiftdelete inceleme videolarnın çoğunda teknomehmet'den aldık eğer sizde bu cihazı almak isterseniz kendilerinden temin edebilirsiniz diyorlar onlar öneriyorsa vardır bi bildikleri dedik

yaklaşık 50 telefoncu gezdim aldığım cihazdan kimsenin haberi yok öyle bi cihazmı var abi diye adamlar türkiyeye getirmişler bile

sorun çözüldü yazılımsal.
Abi bilindik yerlerden alın gözünüzü seveyim. Kendinize heyecan aramayın
hocam adamlar türkiyeye cihazları ilk sokan adamlar türkiyenin en büyük teknoloji firmaları öneriyor adamları.
Ben bir dükkan açıcak olsam adına teknoengin demem için beni kesmeleri lazım.
Sayın hocam geçmiş olsun. Son durumu paylaşın lütfen.
son durum yazılımsalmış hocam format attım düzeldi 128 gb gözüküyor şuan sorunsuz.
webteknonun tavsiye ettiği yerden aldım.
siz webtekno ve shiftdelete de yayınlanan içerikten yola çıkarak mı bu replika cihazı satın aldınız ?
cihaz replika değil. cihaz orjinal hocam hangi replikada 48 mp kamera 6 gb ram ekran içi parmak izi var