omer760 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Edit: DERSTEN YENİ ÇIKTIM BÜTÜN CEVAPLARI OKUDUM ŞİMDİ, GERCEKTEN YAZIK. BENİM KRAL DAİRESİ BEKLEDİĞİM FALAN YOK, BEN YAZIN 2 AY İNŞAATTA AĞIR İŞTE ÇALIŞTIM, İNŞAAT KOĞUŞLARINIDA BİLİYORUM, HİÇ BİR FARKI YOK, SİGARA KOKUSU YOKTUR BİR TEK, İÇİNE 6 YATAK 1 MASA KOYMUŞLAR, ÜSTELİK 2 BLOKTAN 1 İ KLİMASIZMIŞ, BU YURDUN YANINDAKİ BAŞKA BİR YURDUN ODA GÖRSELİNİ BIRAKIYORUM AŞAGIYA, ODALAR 3 KİŞİLİK BANYOLU KLİMALİ YEPYENİ... AKDENİZ YURDUNDAKİ HERKES DİĞER YURDA GEÇMEK İÇİN DİLEKÇE VERİYOR, KİM KALMAK İSTER ÖYLE BİR YERDE, TAMAM İMKANI OLMAYANLAR İÇİN AMA, GÜZEL YURT ÇIKAN ADAM DESİN DEVLETTEN ALLAH RAZI OLSUN, BU YURT DENK GELEN ADAM GELSİNDE KÜFRETMESİN, BENİM SİTEMİM ADALETSİZLİKTE, KIZ KYK YURTLARINA BAKTIM O KADAR GÜZEL Kİ, YATAK ODASI, ÇALIŞMA ODASI AYRI MİS GİBİ. ÜLKEMİZDE ÖNCELİK VERİLMESİ GEREKEN KONUNUN EĞİTİM OLDUĞUNU HEPİNİZ BİLİYORSUNUZ, 99999TANE ÜNİVERSİTE YAPMAK HİÇ BİR HALTA YARAMIYOR,

NE BEKLİYORDUN DİYE BOŞ YAPANLAR, Bİ GİDİN

Antalyada okuyorum, okula git gel 4 saatimi alıyor ve 500tl otobüs masrafım oluyor ayda. Bende sabrettim KYK çıksında kalırız, okulada yakın olur diye.

Bekledim bekledim, çıka çıka bu yurt çıktı, yurtmu cezaevi mi bellide değil, burda kalan bir akdaşla konuştum, odalar 3 haftadır temizlenmiyormuş, tek güzel yanı yemekleriymiş.

Bende kyk'da kalan biri olarak şunu söyleyeyim imkanı olan kimse bunu çekmez. Hijyeni, oda bakımlarını geçtim. Odalara dağıtım bile düzgün değil. Bazıları normal öğretim bazıları ikinci öğretim karışık olunca sıkıntılar oluyor. Ha bir de benim gibi kalabalık yerde yatamayan birisi iseniz hepten sıkıntı. Benim evdede böyleydi yurttada böyle mesela..
Ayrıca erkek yurtlarının konumlarına değinirsek 2 kyk yurdunda kaldım ikiside hem şehire hem de üniversiteye çok uzak dağ başında bir yerdeydi. Yani çok şanslı değilseniz kyk yurduna gidecekler her ay 100-150 lira otobüs parası harcamak zorunda..
Kızlar bu konuda daha şanslı Türkiye'de genel olarak kız yurtları kampüs içindedir..