omer760 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vay be 2 yıl haa, triplere bak 2 yıl yaptında ne oldu king of the amele falan mi diyelim, defolması gereken varsa o da sensin, istediğim yere yazarım şikayetim.
İstediğibi diyebilirsin senin gibi saygısız bir varlığa daha fazla yazmayacağım.

Reklamix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam arkadaşla nasıl konuşuyorsunuz? Öğrenci olanlar anlar sınava giriyor birsürü kişiyi eliyor devlet üniversitesi kazanıyor çalışıyor emek var. Sonra o üniversite için yurt çıkıyor ve yurt mu hapishane mi belli değil? Her bir yerden vergi alınıyor Eğitim seviyesi yükselmesi lazım diyen Cumhurbaşkanımız neden bu vergileri eğitim için üniversite Yurtlara harcamıyor? İyi temiz düzenli bir ortam olmadıkça istediğin kadar uğraş ders çalışamazsın
merak etmeyin ben kyk yurtlarını da biliyorum. Bende şehir dışında üniversite okudum. Merak etmeyin 100 yaşında değilim eğitim sistemininde farkındayım. Ama arkadaş ders çalışacaksa her yolunu bulur. ben ne insanlar tanıdım kışın battaniye altında ders çalışıp tıp kazanan.( evet kulaktan dolma değil bir arkadaşımız).

Gelip burada lagaluga yapmayacak hocam. Gidecek resmi kanallarla çözecek. Ağlama duvarı değil burası. Memnun değilse toplu dilekçe verilir yada çıkılır. Ben gerçekten okadar çok kalitei yurt ve o kadar kalitesiz yurt gördüm ki. Gidecek şikayetini resmi mecralara yapacak boş boş konuşmayacak.