Aslında çok sonda değilde ilk 5 sıra içerisinde ilgi çekici TITLE ve açıklama etiketi kullanmalısınız. İnsanlar direkt olarak ilk siteye veya ikinci siteye tıklamazlar. Site başlıklarına ve açıklamalarına bakıyorlar
Hocam dediğinizi yapıp title ve description güncelleyeceğim, teşekkürler
Merhaba, özel değilse bu sıralamaya gelmek için yaptığınız çalışmaları paylaşabilirmisiniz rica etsem? Farklı bir kategoride bende ilk sayfaya çıkmak istiyorum.
Merhaba hocam,
site içi anahtar kelime oranına dikkat ediyorum, buna ek olarak ilgili anahtar kelime üzerine site dışı seo çalışmaları yapıyorum (otoriter sitelerden link alımı). Tabii site içi seo yapısına da dikkat ediyorum. Tüm hataları ve site içi seo sorunlarını giderdikten sonra anahtar kelime hedefledim ve site dışı seo çalışmalarına başladım (çöp backlinkler değil, sadece kaliteli sitelerden link alımı yaptım)
Ilk sira onemli olan.rakiplerin bol bol ddos atar soyliyim
Hocam cloudflare var, ancak daha önce hiç bu saldırıya maruz kalmadım. Cloudflare yeterli mi sizce?
ilk 2 3 sıra olmalı tahminim
Sanırım öyle hocam
500k hacimde 7. sırada, almanız gereken trafik yaklaşık 20k civarında. Domain, başlık veya açıklama, kullanıcının tıklama tercihi, sizin ve rakiplerinizin kalitesi gibi değişkenleri düşünürsek aldığınız sonuç normal.
Haklısınız, sanırım sektörde biraz markalaşmak gerekiyor, teşekkürler
1 ve 2. site arasında bile büyük fark vardır ama 3 ve sonrası piramit çıkar gibi yavaş yavaş yok oluyordur.
Adam aradığı şeyi sabit bir bilgi ise ilk sitelerden zaten öğrenmiş olur. Ama ilk sıralardaki sitelerin bilgi deposu insanı tatmin etmiyorsa diğer sitelere de giren oluyordur.
Atıyorum, Tarkan biyografisine girmiştir, nereli olduğunu yazmıyordur. Adamın merak ettiği de budur, çıkar diğerine girer.
Veya fiyat türü indirim bindirim arıyordur.

2. sayfaya da geçer, ama ilk 3 dışında kalan siteler maalesef tek tük denecek kadar az hit demek.
Hocam bu kadar da az olmasını ummuyordum, en az 3-5k bekliyordum

sağlık olsun
Ilk 2 sira pastanin buyuk dilimini alir genellikle. Anahtar kelimeyi bilmeden yorum yapmak zor olur ancak sira olarak ustunde bulunan ve aktifligi az olan tum siteleri potansiyel olarak gecme imkanina sahipsin.
Elimden geleni yapacağım hocam, hatta ilk aylığı komple site dışı seo çalışmalarına yatırmayı düşünüyorum, teşekkürler