sizden almak istiyorsa illaki bir şey yapacaktır.
Bozuk ise sizinde bir işinizi göremeyecek verin bana kalır ise
Benim mesela tanıdığım kişiler var hurdaya çıkmış parçaları toplayıp kilo ile satıyorlar berki bu da öyle bir şey yapabilir.
Anladım hocam bu mantıklı geldi.
Çoğu bilgisayar parçası tamir edilebiliyor ya da devreleri alınıp başka parçalara takılıyor.cok değişik aletler var.tamir edilemez demek yanlış olur.bazi problemler giderilebiliyor bazen yedek parça olarak kullanılıyor.
Gözden çıkardıysanız verin.kullanmak istiyorsanız tamirci arayın belki yapabilen vardır.
Doğru bazı lehimli parçalar yer değiştirilebilir, tamir edilebilir gelmiyor bana açıkçası elektronik mühendisliği öğrencisiyim ben de az buçuk anlıyorum.
Ne kadar eder diye bir soru görmedim konunun içerisinde görenin de olduğunu sanmıyorum. Tekrar okudum mesajlarınızı evet bu ne kadar fiyat eder diye bir mesaj yine görmedim.
Neyse konudaki cevaplarım haricinde konuyu dağıtmayayım. hayırlı satışlar.
Gercekten şu basit konuda neye bu kadar takıldınız anlamadım. Elektronik mühendisliği öğrencisiyim, hem ne yapacağını merak ettim hem de buradan çıkacak fikirlere göre bir fiyat biçmek istedim kafamda. Bana en mantıklı gelen üstündeki girişleri vs. yedek parça olarak kullanacağı ya da kilo ile satacağı idi. Forumda bilgisayarcılar olduğunu bildiğim için de konu açtım.
Şöyle Anlatayım Size Yani Kartdan Elinde Vardır Arızalıdır Sizinde Sattığınız Kartı Görmüştür Sizinkinden Parçaları Söküp Kendi Kartına Takip Tamir Edecektir
Bu da mantıklı hocam.
Unutma! Anakart yanmaz, arızalanır ve arızalar tamir edilir.
Hocam ilk key böyle bir şey duydum, anakart bildiğiniz yanık halde simsiyah ve kokuyor. PCB de parçalanmış, ufak bir patlama gibi. Bu nasıl tamir edilebilir? Mümkünse gerçekten kendime yaptırayım bilgisayarı.