Kurduğunuz cümle çok saçma. Sizin verdiğiniz teklif örnek veriyorum 1000 ama adam 100 lira teklif ediyor o zaman satmayın. Sizin verdiğiniz teklif örneğin 1000 ama karşı taraf 900 teklif ediyor bu size kalmış. Fakat adam ısrarla arızalı olan bir şeyi almak istiyor ve bunu biliyor ama siz aklınızdaki rakamdan fazlasına satmak istiyorsunuz ve istediğiniz rakam size aldatılmak olarak geliyor.
Bakın ben 16 tane fanı 30 liraya verdim. Kandırıldım mı şimdi. Konu açayım o zaman bu fanlar ne kadar eder. Arkadaş benim gözümde bu kadar eder karşı taraf için de uygunsa benim cebime para girecekse bitti gitti neyini kurcalıyorsunuz anlamış değilim.
Ben siteme reklam alacağım adam ısrarla ücra bir köşesini istiyor yok kardeşim orayı alma burayı al diyorum yok illa ben o köşeyi istiyorum diyor. Bende diyorum ki bu işte bi terslik var bu adam niye burayı istiyor. Cevap veriyorum adama sen ısrarla burayı istediğine göre fiyat 100 liradan 200 oldu alıyor musun şimdi.
Mantıklı açtığınız bir konuyu saçma ilerletiyorsunuz farkında değilsiniz.
Konuyu nasıl buraya getirdiğinizi inanın anlamadım. Ben herhangi bir teklifte bulunmadım, herhangi bir fiyat söylemedim. Diğer satıştaki arızalı laptoplara bakıp ortalama bir fiyat yazdım ama içinde neyin ne kadar ettiğine dair bilgim yok. Bu kişi sadece anakartı istedi, anakartı tek başına ne kadara satmam gerektiğini anlamak için konuyu açtım. Belki ederin çoğu anakart iken ben ucuza satıp kandırılmış olacağım ya da belki para etmiyordur teklifi kabul ederim. Bunu anlamak için açtım bu konuyu. Siz bu yazdıklarınızı nereden çıkarttınız? Siz fanlara 30 lira istemişsiniz 30 lira almışsınız, ben bir fiyat biçmedim ki. Biçebilmek için bu konuyu açtım.