1. Şirket izin veriyorsa kullanabilirsin, senin satışlarından doğacak KDV yükünü ayrı not ederek hesap görebilirsin şirketle.
2. E-ticaret için düşündüğün işin boyutunu detaylı özel mesaj gönderirsen teklif alabilirsin benden.
3. Reklam tamamen sektörel maliyetli olduğundan deneme yanılma ile bunu öğrenebilirsin. Rakip analizini ve SEO kısımlarını başta sıkı tutarsan reklam maliyetlerin sürekli azalacaktır.
4. Riske atmadan kazanamazsın.

Senin gibi genç birinin bu yola girme niyeti bile çok değerli. Karar verdiğin an bana ulaş sana en uygun şekilde yardımcı olacağıma söz veriyorum kardeşim.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sevgiliye özel hediyelik eşya firmasında çalışmaktayım ve çalıştığım yer normal firmalara göre 15-20 tl gibi ucuz fiyalara ve kaliteli en ufak komisyonlarla sürümden kazanmaya çalışmakta ve e ticaret sitesi kurmak istiyorum kendim komisyonlu satış için aklıma takılan bir kaç sorular var sizlere zahmet cevaplayabilirmisini

1-e ticaret sitesi için şirketin vergi levhasını vs. kullansam olur mu
2-e ticaret sitesi için tahmini ücret maksimum ne kadar olabilir
3-reklam için giderlere ne kadar bütçe ayırmalıyım
4-cesaret edip 1500 tl maaşımla bu işe başlamalıyım?
19 yaşındayım ve bu yaşlarda herkesde olduğu gibi bir karamsar düşünceler olmicak hayat zor kaygısı olmakta her gençte olduğu gibi cesaret edip başlamalıyım bir ucundan hayatın