Merhaba hocam konuyu hortlatmış olacam ama bende arayış içindeyim yaklaşık 2 ay sonra çocuğum olacak mersinde yaşıyorum evimde ısı yalıtımı var. Normalde bize klima bile yetiyor ama amerikan mutfak ve klimanın ortamları kurutmasından dolayı yağlı radyatörlere yöneldim. Sizin bu bahsettiğiniz faturada günde kaç saat çalıştırdınız acaba
sabahtan akşama kadar calıstırıyorduk arada sıcak olunca kapatıyorduk yani fautra cok gelicek kapatayım telaşına hic girmedik (para cok oldugundan degil ) umursamadık yani

500 liranın üzerine çıkmadı hic fatura + tv 24 saat calısır evde birde bilgisayarlar kardeşimle sabahlara kadar oturuyoruz

birde raks veya ihlas diye hatırlıyorum iyi marka olarak bizdeki 12 dilimli radyatör ufo klima ile bogaz kurulugu cekeceginize parayı düşünmeyin alt tarafı 3-4 ay yakacaksınız soba kömür masrafı gibi düşünün ilk aylarda hava zaten sıcak 1. seviyede yakarsınız ay sonu fatura gelince hesabınızı yaparsınız otomatiğe alırsınız olmadı kış tam geldiginde 2. seviyede full calıstırın saglıgınızdan önemli degil sonuçta