Cidden eğitimi rezil, leş, yerlerde olan bir ülkede yaşıyoruz. Üniversiteye yeni başladım Radyo, Televizyon, Sinema okuyorum. Aldığım 7 dersten sadece 2'si bölümümle alakalı. Çoğu saçma sapan dersler. Hele bir ders var. Temel Bilgisayar Teknikleri

Derse bakın. Derste, harddisk saniyede kaç mb okuma ve yazma hızına sahip, ssd saniyede kaç mb okuma ve yazma hızına sahip, bilgisayar açılırken sırasıyla hangi aksamlar çalışırmış

ya kardeşim ben bu dersi afedersin bir yerime mi sokacağım??? Okumaktan soğudum yemin ediyorum ya. Ha bu arada hoca dekanın kankasıymış

İsteyerek gittiğim bölümden soğudum...
Bir müfredatçı olarak bahsettiğin dersi saçma bulman çok garibime gitti

RTS öğrencisi temel bilgisayar tekniklerini tabi ki öğrenmeli. Yazma hızlarını mecbur bilmen lazım. Render alırken, kamera çekimi yaparken ve arşiv tutarken en çok bu bilgiler lazım olacak
İlk yıl temel eğitimler ve ortak dersleri alıyorsun. Sonraki yıl temel eğitimlerin bir üst versiyonlarını almaya başlıyorsun. 3 ve 4. sınıfta alan derslerini almaya başlarsın genelde.
Arkadaşlar genel olarak size önerim yazacağınız bölüm veya programın ders içeriklerini o üniversiteye yazılmadan önce incelemeniz. Birçok arkadaşımız sürprizlerle karşılaşıyor.