ForumTR'de gördüm paylaşma gereği duydum. Adamın 2013te karakteri çalınıyor. 6 yıl sonra davası görülüyor.

Aşağıda bulunun karar gerekçesi ,raporları ve fotoğrafların altında bulunan açıklamamı dikkatlice okumanız rica olunur.SANIKLARIN BİLGİSAYAR VERİLERİNDE Raporun 4. Sayfası 6.Satırında gösterilen 822 tane Account çıkmıştır .(ŞEBEKE)

Bilir kişi ve , bilişim şube nin düzenlediği raporlar .

Buraya tıklayarak resmi küçültebilirsiniz.
Büyütmek için tıklayınız, esas boyutları 1006x1600.
Büyütmek için tıklayınız, esas boyutları 990x1600.
Büyütmek için tıklayınız, esas boyutları 999x1600.
Büyütmek için tıklayınız, esas boyutları 968x1600.
Büyütmek için tıklayınız, esas boyutları 1004x1600.
Büyütmek için tıklayınız, esas boyutları 977x1600.
Büyütmek için tıklayınız, esas boyutları 971x1600.
Büyütmek için tıklayınız, esas boyutları 948x1600.

Sanıkların Karar Gerekçesi :
Büyütmek için tıklayınız, esas boyutları 1075x874.
Büyütmek için tıklayınız, esas boyutları 1077x682.

Arkadaşlar karakterim 2013 tarihinde yukarıdaki sebeplerle benim ilgim ve alakam olmadan çalınmıştı . Ben bu olaydan sonra peşini bırakmadım avukatlar ve kendi bilgilerimle beraber Sivas bilişim şube ile beraber ortak çalışarak bu şahısların cezasını almasını sağladık . Sizlerinde bilgilenmesi için bu dosyayı editleyerek bilginize sunuyorum .

Defalarca duyduk sağdan , soldan arkadaşlarımızdan hepimizin çevresinde karakterim çalındı , soyuldu , hacklendi tarzında lafları her zaman duyduk ve arkadaşlarımızın karakterleri bir çok kez çalındı . Bu konunun amacı , karakterleri çalınan arkadaşlarımızın haklarını aramasına azda olsa örnek olmaya çalışmaktır .

Karakterleri çalınan arkadaşlarıma yardımcı olabilirim , bilgilendirmek amacıyla . Oyun içerisinden veya forumdan mesaj ile ulaşabilirsiniz ,

Forum yöneticilerinden ricamdır , konunun sabitlenmesini istiyorum
Saygılar ve sevgiler .
TheKroo - Ahmed .

Not: Şuanki TheKroo karakteriyle bir alakası yoktur çalınan karakter tek o ile olan TheKro dur .

https://www.frmtr.com/destan/7707823...ro-2013-a.html