Arkadaş üretkenlikten bahsetmiş foruma pinterest gelmeden yapıyordum halen yapıyorum forumda bir çok teknik okudum yeri geldi ebookta aldım. Kendi yönteminizi keşfetmeden yürümez sözüm meclisten dışarı aynı algoritma ile paylaşılan aynı sistemle giden sistemleri pinterest algılıyor en basit örnek vereyim unofficial api githubdaki en güncel keyleri ve apileri kullanmıyor. Pinterestte forumda kaç kullanıcı shadow ban yememe yöntemini çözebilmiş durumda kaç kullanıcı shadow banlı hesabı açmayı çözebilmiş durumda kaç kişi shadowa düşmeden günlük 200-300 pin atmayı çözmüş durumda? Pin to pin kaynakları havuz sistemi yaptım milyonlarca resim birikiyor. Arkadaş kötü bir şey dememiş unutmayın, para parayı çeker. Kendi yazılımlarınızı kendi yöntemlerinizi üretmelisiniz. Pinterestten kazanmanın asıl konusu içerik üretmede günlük milyonlarca resim birikiyor havuzumda. Tensorflow ile resimdeki objeleri algılama ile aralarından seçme mi dersiniz resime göre makale içerik üretmemi dersiniz😊
hocam mesela ben bu konuları okuyorum hep ama hiç girişmeye karar vermedim. çünkü bana çok sıkıcı ve emek gerektiren bir iş gibi geliyor. girmek isteyenlerin çoğu da "ya bu işte çok para var diyorlar" diye giriyorlar. sonuçta çoğu hüsran oluyor.