MaGNeT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu mesajindan sonra konuyu baltalamaya geldigin belli! Bu son mesajim artik sana.

Konuyu acan arkadas yazilim almayan falan dedi sanirim sende birseyler yazip satmaya hazirlaniyordun dokundu konuyu baltalamaya calismaya basladin.

Neyse sorun yok ben numarami gonderdim konusalim konuyu baltamayalim diye sadece!

Hintli konusuna gelince forumu arastir Hintlilerin bir yazisi var Turklere pinterestte para yok diye bu yuzden yazmistim hintli konusunu neyse sen oku yap birseyler ben buna sadece sevinirim....

Iyi calismalar.
Sen şizofrenik bir vakasın.
Bak bakayım hiç yazılım satmış mıyım?
Ayrıca satsam sanane **n?
Burada yazılım satanlar **** mu?
Beleşçiliği geçtin bütün yazılım satanlara kendince hakaretler ediyorsun.

Bu kadar yazılım bilgim var, yeri geliyo birşeyler başarmış gençlerden, kişilerden birşeyler öğrenmek için nazikçe soru soruyorum. Ki bu konuyu açan kişiye de sordum sağolsun yanıtladı.
Bu rus gelmiş Türkler paylaşmıyorlar yeeaağğğ kıskanç bu Türkler hep bana hep banacı diye tatava yapıyor burada.

Öyle araştır demekle olmuyor koçum forum kullanmak.
Paso ağlayıp duruyosun bilenler birşey paylaşmıyor diye sen niye hintlilerin paylaştıkları için şuraya link koyamıyorsun?

Bu konu senin gö*z*üne girsin diyeceğim ama forum kullanmayı bilmiyorsun birde forum sitesi açmışsın.
https://www.r10.net/pinterest/210535...in-sebebi.html