Umarim gercektende paylasirsin bir hintli olamadik zaten bu devirde adamlar catir catir destek oluyor biz birbizimizi kotulemeye devam zaten Turk milletinde ne yazikki boyle bir kiskanclik var hep bana hep bana...
Insallah basarirsin herhangi bir destek lazim olur ise yaz yardimci olayim bende bu pinteresti milyonlarca kisi zaten kullaniyor 3-5 milyon kisi eklense deniz kurumaz zaten
Yazdiklarin komik ve anlamsiz acikcasi bir sey biliyorsan bilgine saygimiz sonsuz sagol deriz eger birsey paylasirsan tabi! Ama yaziklarindan o anlam cikmiyor. Forum un asil amaci bilgi paylasmaktir aslinda satis yeri olsa e-ticaret sitesi kurulurdu ben bu forumun en eskilerindim eskiden bilgi paylasiliyordu simdi satiliyor. Turklere hakaret eden sensin bu konuya girme bende girmeyecegim....
cevap verme gereginde duymuyorum burdan sana ozelden konusalim kardesim
Forumun mantığı özelden konuşmak mı?
Kendiyle çelişen biriyle buraya kadar.
Alıyosun silver üyeliği, sanıyorsun ki bilgi sana akacak.
Sen bişey bilmiyorsan bilenlere de saygı duyacaksın, edebini bilip yazacaksın ki sorun olmasın. Öyle hintliyi övüp Türklere hakaretler ederek ancak böyle azar işitirsin.
Özelden filan whatsapp atma bana. Burası forumsa forum gibi kullan!
Sen direk işi bilen Türklere hakaret ettiğin için bu kadar sert yazdım. Yazdığın hep bana hep banacı, kıskanç Türklerden biri ben oluyorum çünkü.
Şimdi attığın whatsapptan sonra farkettim profilinde Rusya yazdığını. Konu kapanmış, anlayan anlamıştır.