MaGNeT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazdiklarin komik ve anlamsiz acikcasi bir sey biliyorsan bilgine saygimiz sonsuz sagol deriz eger birsey paylasirsan tabi! Ama yaziklarindan o anlam cikmiyor. Forum un asil amaci bilgi paylasmaktir aslinda satis yeri olsa e-ticaret sitesi kurulurdu ben bu forumun en eskilerindim eskiden bilgi paylasiliyordu simdi satiliyor. Turklere hakaret eden sensin bu konuya girme bende girmeyecegim....
Sarhoş kafayla girmeyin foruma.
Senin maksadın belli.
Forumun eskilerindensin, merak etme bende ilk zamanlarından beri bilirim.
Senin maksadının benim Türk milliyetçiliğimi kullanıp beni tahrik ederek küfür yemek ve sonra da beni banlatmak.
Çünkü aklı olan birisi benim yazdıklarımdan Türklere hakaret ettiğimi çıkartmaz.
Ancak senin gibi iftira atıp karşı tarafı tahrik ederek küfre zorlayan biri yazar bunları.

Hadi hodri meydan. O bahsettiğin hintli desteklerini paylaşsana? Hani burası forumdu, hani paylaşımdı, senin şu konu altında ama birşey paylaşmıyorsunuz ki diye ağlamandan başka bir paylaşımını göremiyorum.

bütün paylaşımların bu. Bu mu forumun amacı? niye bilenler paylaşmıyor yeaağğ diye ağlamak mı?
Umarim gercektende paylasirsin bir hintli olamadik zaten bu devirde adamlar catir catir destek oluyor biz birbizimizi kotulemeye devam zaten Turk milletinde ne yazikki boyle bir kiskanclik var hep bana hep bana...
Insallah basarirsin herhangi bir destek lazim olur ise yaz yardimci olayim bende bu pinteresti milyonlarca kisi zaten kullaniyor 3-5 milyon kisi eklense deniz kurumaz zaten