Şu görüşüne yazmadan edemeyeceğim.
Ben şu konuda geçen herşeyi yazılımla yapabilirim.
Bendeki yazılım birikimi 5 sene.
Ben şimdi 5 senedir kafa patlattığım işin inceliğini neden burada yazayım da bana zararı dokunsun?
Kardeşim ben yapabiliyorsam bu işi sende yapabilirsin. Bizdeki kafa da sizdeki ne?
Ben kitaplar alıyorum okuyorum, gece gündüz kafa patlatıyorum işi öğrenmek için, bu bilgimizi paylaşmadık diye kıskanç oluyoruz hep bana hep banacı oluyoruz.
Edep yahu. Şu Türk milleti şöyle kıskanç böyle kıskanç diyip aşağılık kompleksinde yazıyorsunuz ya ayar oluyorum.
Ben kendimi bildim bileli Türk milliyetçisiyim.
Şimdi milliyetçiyim diye bütün bilgi birikimimi bir çırpıda neden burada yazayım da senin gibi Türklere hakaret eden birisine faydam dokunsun?
Eğer bu kafayla bu işi yapıyorsunuz, google'ı kullanan kitle pinterestten en az 10 kat daha fazla. Neden hemen yeni site açanlar 2-4 haftada iyi gelirler elde edemiyor?
Algoritma mı farklı yoksa google'da pinterestten daha fazla mı içerik var?
Yazdiklarin komik ve anlamsiz acikcasi bir sey biliyorsan bilgine saygimiz sonsuz sagol deriz eger birsey paylasirsan tabi! Ama yaziklarindan o anlam cikmiyor. Forum un asil amaci bilgi paylasmaktir aslinda satis yeri olsa e-ticaret sitesi kurulurdu ben bu forumun en eskilerindim eskiden bilgi paylasiliyordu simdi satiliyor. Turklere hakaret eden sensin bu konuya girme bende girmeyecegim....