adam kendi adına da istememişki arkadaşına üzülmüş gelmiş burdan yardım istemiş . biride yazmış ki ben kuru ekmek yoğurt yiyordum o da öyle yapsın , ee abicim sen zorluk çektin diye o çocuk da mı eksin zorluğu ne yani istediğin? 20 k 30 k kazanan bir ton adam var birisi çıkarıp 300 tl bile verse adam mutlu olacak havada takla atacak nedir yani istediğin ? , gerekirse soğan ekmek yeriz yolumuzdan dönmeyiz kafasında bir yazı olmuş çoğu yazı ......
Aynen valla kardeşim valla benim bile canım sıkıldı keşke elimde olsada versem valla biryere giderken çağırmaya utanıyorum
190 TL ile 1 ay geçiniliyor mu? Ben 1 aylık ders notunu alamam 190 TL ye.
Valla kardeşim arkadaşlar 200 tl ile 1 ay geçiniyormuş helal olsun diyecek sözüm yoktur
Okusun mu çalışsın mı konusunu çok saçma buluyorum 8-5 çalışıyorum 5 ten sonra okula gidiyorum ve arkadaşların bahsettiği gibi makalede yazıyorum ve evliyim bunların hepsini yapacak gücü ben buluyorsam 18 yaşındaki delikanlının bulmaması için bir nedrn göremiyorum.
Valla bizim burada 9 saat çalışmaya 20 25 lira veriyorlar keşke yüksek verselerde çalışsa insanın çalışma hevesini kırıyorlar yani sen şuan 20 liraya 9 saat çalışırmısin?