Merhabalar,
Aşağıda yer alan gereksinimlerden dolayı " Freelancer & Remote " proje(ler) bazlı çalışma arkadaşı aramaktayız.
Şuan için 1 çalışma arkadaşımız ile " html5, css3, javascript, vue.js " teknolojilerini kullanarak projelerimiz için üretim yapmaktayız.
Bazı konularda kişi sayısı olarak yetersiz kalıyor ve zaman problemi yaşıyoruz. Bundan dolayı aşağıda yer alan özelliklere sahip ve şartları yerine getirebilecek bir çalışma arkadaşı aramaktayız.
Özellikler- İleri seviyede html5, css3, javascript front-end bilgi sahibi.
- İleri seviyede bootstrap teknolojisine hakimiyet,
- Javascript ile arayüz içerisinde rahatça veri alış verişi yapabilecek,
Şartlarımız- Günde 2 ila 4 saat arasında akşamları bizimle birlikte geliştirme yapabilecek.
- Çalışma yaparken Discord kanalımızda en azından metinsel yazışmayı takip edebilecek,
- İşi önce görüntü destekli anlatıp, sonrasında uygulama metni verebileceğiz ( yhaa hocammmm ben sesli görüşeeemmmmm yazılı iletin ltfn (istemiyoruz) ).
- Bugün bu projede, yarın şu projede, ileriki gün başka bir projede takıntısı olmadan koşturabilecek,
bir çalışma arkadaşı aramaktayız.
Sık Sorulan Sorular- Evet farkındayız joker eleman gibi ve birazcık kurumsallığa uygun olmayan istek tipleri var fakat arayışımız şuan için bu yönde. Bize bir joker lazım.
- İlanımız eleştirilmek için değil, eğer bu şartları ben yapabilirim diyebilenler için vardır, aksi durum sizin için mevcutsa bu ilana saygı duymanızı rica ederiz.
- Kalıcı olmak istiyorum? Tabiki, 1-2 ay içinde sen bizden ne kazanabiliyorsun? Biz senden ne kazanabiliyoruz? Oturup anlaşalım.
- Evinde ki kahvelerin bizden.
- Ödemeyi bize güvenene kadar peşin, bize güvendikten sonra her hafta belirli günlerde.
Lütfen başvurularınızı skype ( live:caparcaglar ) üzerinden yapınız. Özel mesaj veya yorum ile başvuru kabul edemeyiz. Eğer mesaj ile başvuruyorsanız direkt mesajı sileriz çünkü metni okumadığın aşikardır.
Teşekkürler.