Merhaba ios ve android de çalışacak program yazdırmak istiyorum. Olgacx@gmail.com mailim.

Üyelerin profil oluşturacağı
Kurs öğrenci öğretmen admin profil grupları olan bir sistemde
Kurslar haftalık programlarını sisteme girecekler girecekler 5 tip etkinlik olacak
Uygulamayı kullanan kişilerden Sınıf oluşturacaklar
Yoklama amaçlı bildirim gönderecekler
Öğrenci desteği için bildirim gönderecekler
Online öğrencileri gorebilecekler

Öğrenciler uygulamada günlük ve haftalık olarak hangi kursun açık olduğunu görebilecek
Tüm kursların listesine ve profiline ulasabilecek
hangi etkinliğin olduğunu takip edebilecekler.
Gelen bildirimlere evet veya hayır şeklinde cevap verecekler

Bu kisim ilk etapta istediğim. Max 1 ay icinde yazılmasını istiyorum. Sonra ayrıntılara ineceğiz.

Harita üzerinden kursa yaklaşıldığında burada misin bildirimi ile check in yapması sağlanacak.
Kursa gidenlerin genel profili hakkında bilgi edinebilecek.
Kurslar da öğrenciler hakkında genel bilgileri takip edebilecek.
Ileri tarihli olanlara katılacağım katılmayacağım veya kararsız şeklinde giriş yapabilecek.
Ana sayfada reklam bölümü olacak.
Kurslar yükledikleri krediler ile bu alana adminin panleden belirleyeceği aralıkta geçerli olacak şekilde reklam verebilecek.
Arkadaş listesine bildirimler.
Kursların oluşturduğu sınıflarda 24 saat icinde silinen yazışmalar olacak.

Tüm sisteme erişip bilgi ve değişim yapılabilecek bir admin paneli.

Şeklinde sonuçlanacak ve güncellemeler için de destek almaya devam edebileceğim tüm kodlarının da tarafıma verileceği bu uygulamayı yazabilecek kişi veya kişileri arıyorum. Istanbul da ikamet edip bulusmasi kolay olmali.

Yazılımın ilk etabını max 1 ay icinde kalan kısmını max 3 ay icinde talep ediyorum.

Olgacx@gmail.com üzerinden ortalama fiyat bilgisi yazma süresi ve telefon bilginizi iletirseniz uygun olan ile uygulamaya başlayacağım. Bilgilerinize.