quartin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin yılda vermediğin vergileri 1 ayda veriyoruz buna emin ol. Burada neyi ispatlamayı çalışıyorsun anlamadım ama maddi anlamda ise buyur, manevi olarak ise senin yaptığın da ortada. ve bu komisyon meselesi her açıldığında birileri gelip konuyu açıp milleti birbirine düşürüyor bu kaçıncı oldu.
Esnaf dükkanına giren mal faturalı ise bu esnaf bunun çıkışını yapmak zorunda zaten kaçarı yok, bunu o kafanıza sokun artık. Vergi kaçırdığımızı mı düşünüyorsun o zaman dönercileri, aperatif salonlarını, lokantaları teker teker vurman lazım arkadaşım hadi buyur seni tutan yok.
Ayrıca konuyu uzatmanın da anlamı yok çünkü neresinden bakarsak bakalım yaptığın hesap satışının etik olmadığı, o firmada çalışan yüzlerce kişinin emeğine girdiğinde ortada.
Ayrıca Kökünü Kazımak istediğin kişiler düşmanın değil, sevmeyebilirsin ama bir kere de cesaret edip de insanların yüzüne karşı söyleyemez misiniz?
Burada övünmeyi sevmem çünkü klavyeden yazıyoruz ama kökünü kazımak istediğim kişilerin YÜZÜNE çok söylemişliğim var ve hiçbir yerden nakit ile alışveriş yapmıyorum.50 kuruşluk ürünü kredi kartıyla almak istediğim için kartla alamam kardeşim diyen bakkalcıya şikayet ederim seni ne demek kabul etmiyorsun diye çıkışmışlığım vardır, bu yüzden karşındaki insanı tanımadan burada konuşup yine söylüyorum şaibeli konuşarak insanları burada şüpheli bırakma. Hakkımda sattığım ürünün parasını haksız yere vermek istemeyen müşteri(!) fetöcü diye beni şikayet etti insanlar bir şeyi alırken faturasını kesmezsen bize kaça olur diye soru soruyor bu devlet parayla yürüyor ve ben bu parayı vermezsem sen bu parayı vermezsen kim verecek?
neyse artık yazmayacağım seviyenize düştüğüm için kendime acıdım.Denk geldiğim her vergi kaçıranı ve usulsüzlük yapanı şikayet etmeye devam edip vatandaşlık görevimi yerine getireceğim.
Kolay gelsin.