RebeLLi0us adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyle böyle para kazanmıyorlardı. Kanal resmen darphane gibi para basıyordu. Youtube'dan aldıkları reklam paralarından da bahsetmiyorum bu arada.

Herhangi bir videosunda hiç yoksa 4-5 tane reklam vardı. Aynı videonun içinde aklımda kalan reklamlar;

Dominos Pizza
Algida
Colgate
Diş fırçası
Sabun (Markasını unuttum)

Reklam işbirlikleri için kapıyı 40-45 binden açıyordu. En az 30 bin alıyordu tek markadan. Markalarda resmen bunların kapısında kuyruk olmuştu.

Bir ara tek reklam için fiyat soralım dedik tek reklam almıyorlardı. Sizin markanızı en az 4-5 marka ile tek videoda veriyorlar ama illa tek istersen de kafadan 100k üstü para vermen gerekiyordu. Çok büyük kanaldı ama inan piyasada bir Allah'ın kulu da sevmezdi bunları

NOT olarak Youtube reklamlarından gelirlerini merak edenler içinde 3 sene boyunca günlük ortalama 7 bin dolar kazandığını da belirtiyim
Hocam bunların bir yönlendireni, akıl hocası da vardır sanırım.
İlk olarak ne zaman başladılar bilmiyorum fakat desteksiz gelmemişlerdir sanırım bahsedilen noktaya.
Sözü geçen rakamlar için yapılan harcama oyuncak, şekerleme veyahut sadece ekipman gideriyle sağlanmamıştır diye ümit ediyorum.
Akıl alır gibi değil, nasıl rakamlar bunlar.