Bu nasıl bir seviyesizlik? 2013'ten buyana kazandığım her kuruşun vergisini veriyorum ben, hem siz kim oluyorsunuz bana hesap soruyorsunuz ? Güle güle istediğiniz yere şikayet edin eğer ki şikayetinizde asılsız bir durum söz konusu olursa bunun bedelini mahkemede ödersiniz. Öyle herkese içi boş sözlerle r10 gibi bir forumda şaibe bırakamazsınız. Ben hesabıma giren 1 kuruşun vergisini veriyorum yıllardır, sigara da kullanmıyorum ve bu komisyon koyarak satış yapan marketlerin kökünün kazınmasını diliyorum. Öncesinde şikayet ettiğim bir kaç market var ve hepsi de bu durum neticesinde başka bankalarla anlaşmaya gitmek zorunda kaldılar. Her şeyi kuralına göre oynuyorsak herkesin de kuralına göre oynamasını isteyeceğiz elbet!
Buraya eklemek istiyorum : 2015 yılındaki bir şikayet üzerine bir müşterimin sattığım ürüne karşılık vergi vermediğimi beyanı ve şikayeti üzerine manevi tazminat davası açarak belirtmek istemediğim bir miktar ile davayı kazandım. İnsanlara forumlar üzerinden şaibe koymak kolaydır ama yazdığınız kelimelere dikkat etmek zorundasınız, burası bir hukuk devleti ve vergisini veren birine iftira atmanın cezası da Türk Ceza Kanunu desteğiyle hakimlerce belirleniyor.
evet hocam bütün bakkallar hırsız, hepsi vergi kaçırıyor sadece sizin gibi iyi kalpli insanlar veriyor vergiyi.
https://www.r10.net/account-amp-lisa...-128293-a.html bu konunuzda verginizi vermişsinizdir, faturanızı kesmişsinizdir helali hoş olsun hayırlı satışlar.