200 tl nedir yahu

Bizde biri 1.5, diğeri 5 yaşında kedi var.İkisi de aynı mamaları yiyor. Tahılsız nd mama alıyorum 10 kiloluk paketi 300 tl. 10 kilo 2 ay gidiyor. Yani aylık 150 tl civarı gideri oluyor.
Konu sahibi arkadaşa tavsiyem, öncelikle yavru kedi mamasıyla başlayıp. 3-4 aylık olunca normal mamaya geçebilir. Ucuz diye dandik mamaları da almanı tavsiye etmiyorum ama orta halli mama yeterlidir. Kumu da ince olandan alırsın, güncel fiyatını bilmiyorum. Ben önceden kampanyalı şekilde kilo kilo alıp depoluyorum kumları. Yine aynı şekilde, kampanya denk gelince mamayı da toplu alıyorum.
Yani aylık sana gideri, vereceğin su hariç ortalama 60-70 tl olur. Sana vereceği manevi sevginin değeri ise paha biçilemez. Sevgiye muhtaçlar, tek istedikleri bir kap mama ve biraz sevilmek.
Şuan kedi kay aylık tam bilmiyorum. İlanda 0-6 aylık yazıyor ve kedi de küçük gözüküyor. Henüz görmedim haftasonu ziyaret edip detaylı bilgi alacağım sahibinden. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Kediyi alınca da tekrar danışmak isterim bilmediklerimi
1 veya 1.5 ay sonrasinda mamalarinizi benden alirsiniz artik sizlere ozel uygun bir fiyat sağlarim hocam bilginize aklinizda olsun
Teşekkür ederim bakalım bi gelsin de evimize