Günde 100 adete kadar DMCA bildirimi gönderecek kadar vaktiniz varsa pintereste ağırlık verin. Pinterest internettin gettosu. Nerede işsiz güçsüz hintli, endonezyalı, meksikalı, vietnamlı, rus, türk başı boş adam varsa orada. Hergün sizi soyarlar. İşi gücü bırakırsınız arsız hırsızla uğraşırsınız. Tecrübe sabit.
Edit: 11 bin takipçili ve 4,5 milyon gösterimli hesabımıza bağlı bir sitemizde 4 aydır faliyetleri durdurduk. Pinterest yüzünden akla hayale gelecek bütün saldırıları alıyoruz. Adsense hesabımıza tüm önlemleri almamıza karşın, her gün 500-1000 adet manuel tıklama yapıyorlar. İşsiz güçsüz adamlar işte. Şu anda yeni döküman ve tasarımları, ebay ve etsy'e kaydırdık adsenseden kat kat fazla kazanıyoruz. 2 aydır Adsense hesabı bu tıklamalar yüzünden kapansa da siteyi ücretli hale çevirsek yada sektörle ilgili affiliate reklamlarla birlikte ebay etsy mağazamıza link versek diye dört gözle bekliyoruz.
etsy için nasıl bir strateji izliyorsunuz? Ben de yaklaşık 1 senedir uğraşıyorum; fakat tatmin edici bir noktaya ulaşamadım. Günlük reklam bütçeniz veya sosyal medya desteklemeleriniz nasıl? Bilgi verirseniz memnun olurum, hayırlı satışlar