CanKarabulut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
takip spam sorunlarını ortadan kaldırdık demiş ama şu ana kadar önerdiği ayarlarda 3 hesap bagladım. talimatların sürelerini çok daha fazla uzattım. örneğin 20 sn 30sn aralıgında dediyse baktım spam atıyor. ben bunları 300 saniye ile 400 saniyelere kadar çektim. sürekli spam atıyor. sürekli instagram engel yiyor. 2 kez yardımcı oldu sağolsun ama sonrasında whatsappdan dönüş bile sağlamıyor.

100tl nin geri verilmesini talep ediyorum. Hiç bir şekilde program kullanılmıyor. En başta whatsappdan arayıp ilgileniyormuş gibi gözüküpte sonrasında hiç yardımcı olmayan bir insanmış gibi bir izlenim yarattı bende.

YANİ 100TL boşuna vermeyin, ÇÖP. hücresel veriyle dene düzelir dedi. hücresel veriylede denedim. düzelen birşey yok.
Kanıt için whatsapp foto isteyen özelden yazabilir. TAM BİR KURMACA PANEL. PARANIZ BOŞA GİTMESİN.

100TL yi iade etmezlerse hakkımıda helal etmiyorum.
ebubekir66 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam beğeni servisiniz aktif değil sanırım. Konunuza istinaden 100 tl yüklemiştim ancak servis kapalı ücreti iade edebilirmisiniz?
esartpv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
instampro alan rezillik çeker.

sürekli spam geliyor hesaplara. çözdük demiş vpn satın alın diyor ama vpn aldık hesaplar yine spam yiyor daha 50 takipçi olmadan.

ayda yılda bir whatsapp tan yazıyor ilgileniyormuş gibi yapıyor ama destek sıfır.

tamamen yalan dolanla iş çeviriyorlar desteğe cevap verilmiyor.

çözdük diye reklam yapıyorlar vpn satın al diyor bana sonra bunu da bildiren yok

paranızı çöpe atmayın
Genek olarak yaşanan problem bizden kaynaklı değil instagram kaynaklı bir problemdir.
Bilindiği üzere program normal telefonunuzdan instagram uygulaması ile giriş yaptığınız olayı birebir taklit etmektedir ve takip butonuna bastığınız şekilde program aynı işlemi uygulamaktadır.
İnstagramın 3 günlük takip engelleri uyarılarında telefonda hesabınızın açık olduğu ip adresi ve bilgisayarınızda yazılımın calısma anındaki ip adresi değişiklik gösterdiği zaman o uyarıyı vermektedir bu bizim elimizde olan bir durum değil.
Bunun sebebi hesapların farklı ipden işlem yapması durumudur.

Buna çözüm olarak şuan kullanmakta olan diğer müşterilerimiz;
Mobil cihazlarından mobil internetlerini paylaşıma açarak wifi paylaşımı yaparak bilgisayardan telefon internetine bağlanıp yeni sürüm üzerinden programa giriş yaptıktan sonra aynı iplerden işlem yapıldığı için sorun yaşamamaktadırlar.( genel olarak ve ayarlara bağlı değişiklik göstermektedir )

Her hesap için farklı farklı ayarlar kullanmanızda yarar var program üzerindeki ayarlar 06.2019 'dan önceki kullanımlar için stabil çalışmaktaydı, fakat son güncellemeler ile ayarlarda değişiklik yapmanızda fayda var.
Kimi hesapta hızlı takip yaparken yakalanır spama kimisinde yavaş takip'tede yakalanabilir.

Genel olarak gözlemlediğim'de ;
İşlem süresi 3-10 sn;
her 30 işlemde beklenecek süre 300 sn
Spam algılanırsa bekelenecek süre 1960
Bu ayarlarda 1000 takip spamsız olarak kullanabilen arkadaşlar mevcut,

2.Ayar olarakta ;
İşlem süresi 9-19 sn
her 50 işlemde beklenecek süre 800 sn
Spam algılanırsa beklenecek süre 1960 sn

Bu ayardada yine şekilde spam yaşamayan arkadaşlar mevcut.

Bilgisayarınız üzerinde aynı anda birden fazla hesap çalıştırmak instagram tarafndan spam algılanmaktadır belirttiğim gibi mobil internet paylaşımı ile kullanmanız durumunda mobil proxy ile aynı görevi yapmaktadır, bunun sebebi mobil internet bağlantısında baz istasyonu ortalama 1-2 dk aralıklarla ip havuzundan rastgele ip ler tanımlar ve her işlemde farklı ip üzerinden işlem yapar programda.

Gelişmeleri tekrar buradan paylaşacağım.