Şimdiye kadar yaklaşık 20-25 araba değiştirmişimdir. KM yapınca değiştiriyorum aracımı böyle bir takıntım var. 200 bin tl üzeri ikinci el araç alımı yaptığımda bile ekspere sokmadım. Ben herşeyden önce satıcıya bakarım. Şimdiye kadar 1 kere sadece bir parça lokal boya çıktı ekstradan 20 küsür arabada okadar

Galerici arkadaşımdan alırım boya tabancasını detaylı bir şekilde bakarım. Şaselere direklere iyice bakarım. Sonrada motor için test sürüşü yaparım. Dyno testiymiş bilmem ne testiymiş hepsi yalan. Gözümün önünde 2. vites ve 3. viteste gaz yemeyen 8 yaşında Citroen araca %99.3 motor performansı verdiler. Yaklaşık 15 gün önce pert olduğunu sonradan anlaşılan bir arabayı arkadaşıma hatasız boyasız diye sattılar. Eksper bu aracın arkadaşım alırken hatasız boyasız olduğunu iddia etti gidin istediğiniz yere şikayet edin dedi. Aracın şasesinde kaynak vardı ve biraz araştırma yaptıktan sonra kaynağın nezaman yapıldığının anlaşılabileceği bir test olduğunu öğrendik ve ekspere bunu söyleyince neredeyse aracı ben alayıma getirdi muhabbeti
Kısacası Allah insanı iyi insanlarla karşılaştırsın. Benim yegane tavsiyem kimseye kapora göndermeyin. Belki bu şekilde 2-3 kere 500 lira 1000 lira kapora yaktım. Gençken toyken kapora gönderdiğim kim olduysa gittiğimde karşıma farklı birşey çıktı. Karşınızdaki insanla iletişiminizi düzgün kurarsanız ve gerçekten yarın geleceğinize eminse ve aracına kefilse zaten sizden kapora talep etmez. Kapora kapora diye tutturuyorsa birisi bilin ki o işte bir iş vardır. Ha gidene kadar birisi gelir 1 saatte arabayı alır gider bunada kısmet diye bakmak lazım.