Suradaki yprumlari okuyunca sok oldum. Bazi kisiler nasil bu kadar genis oluyor anlamiyorum.
Adamlar ilk gunden telefonunu almis hadi sikinti olur baska birsey olur eyw.
Bu telefon numarasi ile instagram adresini bulup takip etmek nedir. Isyerindeki sorunlar whatshapp uzerinden konusulur.
Kusura bakma arkadasim kiz arkadasin yuz vermis. Itlerde hemen saldirmaya baslamis.
Benim isyerimde evli bayan iş arkadasim var. Ayni mahallede oturuyor ayni yoldan yuruyoruz. Binalarimiz 5 blok ilerde. Sirf laf cikmasin diye dolmusta ya yukari durakta inerim yada indikten sonra biraz beklerim.
Ve acik ve net konusuyorum kesinlikle ayrilin hocam.
"Kız arkadaşım bu erkeklerin ilk günden telefon numarasını almış. İkinci günde bunları Instagram'dan ekleyerek takipleşmişler."
Bence uzak durulması gereken kız tipi.
Hocam şöyle düşünün sevgiliniz işe başlıyor başladığı gün 2erkek daha çalışıyor ve direk instagramlarını veriyorlar ve telefon numaralarınıda veriyorlar kusura bakmayın bu bizim yöremizde terstir sevgilisi olmasa eywallah deriz 2erkek yedeklemiş bu hoş değil cidden
peki nasıl bir sakıncası var iş arkadaşının telefonunu almasının ve instagrama eklemesinin?
Vallahi arkadaşlar kafam çok karışık muhtemelen yarın veya Cumartesi günü kızla yüz yüze bir kez daha konuşacağım. Bu konuşmada neleri söylemem gerekiyor ? Ya onları Instagram'dan sileceksin ya da beni ömür boyu artık hayatına alamayacaksın mı diyeyim? Nasıl bir konuşma gerçekleştireyim arkadaşlar?
Bu arada konuya yorum yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Yeri geldi yorumlarınız içimi rahatlattı yeri geldi üzdü.Forum bu konuya cevap vermek bakımından %50 iyi yapmışsın %50 kötü yapmışsın dedi. Benim kafam hala karışık olmaya devam ediyor.