Merhaba değerli arkadaşlar ben 24 yaşındayım, sevgilim 27 yaşında.
Kız arkadaşımla bugün itibariyle ayrıldım. Gerçekten dünden beri içimde kıvılcımlar oluşuyor. Lütfen destekleyici yorumlarınızı yazarsanız sevinirim. Ben bu kızı sevdiğimi düşünüyordum ama o bana kazığı attı.
> Kız arkadaşım Pazartesi günü SGK'da staja başladı. Staja başladığı serviste kendisi dahil 3 personel bulunuyor. Bu personellerden ikisi de erkek sadece kendisi kız. Kız arkadaşım bu erkeklerin ilk günden telefon numarasını almış. İkinci günde bunları Instagram'dan ekleyerek takipleşmişler. Ben ona her seferinde asla aramıza başka erkekleri sokmayacaksın. Instagramında başka bir erkeğin olmasını istemiyorum yazmıştım.Kız ise hayır dedi onları Instagram'dan çıkartamam dedi. Ben de bugün öğle arasında SGK'ya gittim ve kızla 15 dakika konuştum. Bu 15 dakika içerisinde onları eklediğin gibi instagramdan çıkartacaksın yoksa ben gidiyorum dedim. Kız da hayır dedi çıkartamam dedi. Ben kimseyi Instagram'dan bana yamuk yapmadıkları sürece çıkartamam dedi. Bunun üzerine arkamı bile dönüp bakmadan ayrıldım. Yani 2 günlük tanıştığı erkeklere beni tercih etti. Yaklaşık 1 yıldır ilişkimiz vardı ama Staja başlayınca 2 gün tanıdığı erkekleri Instagram'a eklemiş. Ben ona en başından beri söylüyorum Instagrama hiçbir erkeği eklemeni istemiyorum aramıza hiçbir yabancı girmesin diye ama onun yaptığı bu hareketten sonra o kızı tamamen bırakma kararı aldım ve arkama bile bakmadan çekip gittim.
Sizce çekip gitmekte haklı mıyım ? Sadakat bağını yitirmiş artık bu kız. Başka arayışlara geçmiş. Haksız Mıyım ?
"Kız arkadaşım bu erkeklerin ilk günden telefon numarasını almış. İkinci günde bunları Instagram'dan ekleyerek takipleşmişler."
Bence uzak durulması gereken kız tipi.