öncelikle operasyona karşı olduğum için değil ama ben 2 şeyi gerçekten merak ediyorum 1 ay 2 ay sonra ne olacak? orası kimin olacak? orada koridor olunca kim kontrol edecek? 100 terörist öldürülmüş. inşallah 500 5000 öldürülür ama zannetmiyorum. denizlerdeki git gel gibi olacak diye düşünüyorum.
ikincisi de yıllar önce yaşı yetenler bilir suriye sınırındaki mayınların temizlenmesi acaba diyorum büyük bir gücün emriyle mi yapıldı? bu günlerin yaşanacağı bilindiği için oradaki mayınlar engel olmasın diye mi temizlendi.bu günlere aşama aşama mı gelindi? yoksa orada da kandırıldık mı?
bak şu yazıyı bi okuyun. bu yazı benim dedikerimi desteklemiyor ama o yazıyı azıcık zeka sahibi bir insan eleştirel bir bakış açısıyla okusa sonuna kadar işin nerelere dayandığını çok anlayabilir.
ben istiyorumki insanlar kendilerine iyi futbol izlettirmeyen ülkenin parasını yeteneksiz yabancı futbulculara harcayan takımları mal gibi desteklemeye devam etmesinler.(konuyla ne alaka deme o kadar çok alakası var ki zaten anlasan bu durumda olmazdık)
ben istiyorumki ülkemin insanları siyasi partileri sadece ülkeyi yönetsin diye oy verme günü seçsin geri kalan 5 sene boyunce elinde mahmuzla dürtükleyip dursun mal gibi partizanlık yapmasın.
ben istiyorumki benim ülkemin insanları zeki olsun dünyada ne olup bittiğini o bu şu kanal ya da kişi diyor diye değil gerçekten okuyup araştırarak kendisi öğrensin.
ben daha çok şey istiyorum ama şu üçü bile bana yetecek. çok şey mi istiyorum?
https://www.haberturk.com/ekonomi/ma...ayin-bilmecesi