CavitUcaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnanın üzülüyorum özellikle o yanmış arabaya hatasız demeleri içimi burktu...

Hava yastığı patlak ama diğer ekspertiz sorun yok diyor neden yani ? Bir insanın canına kast etmek bu kadar kolay olmamalı.

Ayrıca işlerini baya iyi yapmaları dışında kesinlikle izleyenleri sıkmadan video çekmişler emeklerine sağlık.

Ahlaksızlığın ve geri kalmışlığın her noktada kendisini göstermesi olarak yorumladım bende ilk başta keşke hepimiz dürüst olsak ve o şekilde ticaret yapsak.

İşlerinizde başarılar dilerim sizin gibi ticareti hakkıyla yapanlar olması da umut verici

İnanın arabadan gram anlamam yani benim gibi araçlar hakkında bilgi düzeyi sıfır olan kişiler güvenilirlik açısından ekspertize götürüyorlar ancak onlarda bu kumpasa ortak olmuş durumdalar maalesef .

Mantığı anlamadığım nokta şuan 2018 5.20i aracım var en dolu paketi şuan 420 bin tl sahibinde de ben ihaleden 240 bin tlye aldım 40 bin tl masraf yaptım airbagler için sözleşme dahi veriyorum 300 - 330 bin tl arası satış fiyatımız zaten para kazanıyorsun bu işten neden işi bilmeyen insanların canını yakıyorsunuz geçen bir videosunu izledim araca bakarken klima çalışmıyor klima gazı kaçmıştır demişler adam tarcanlara geliyor klima radyatörü yok araçta