Tarcanlar ve Düzce Onay otomotiv en iyileri. Gerçekten çok haksızlıklar dönüyor ortada. Hatta şu an arabamı satacağım ve yaklaşık 400 km gidip tarcanlarda expertiz yaptırıp öyle satacağım. Alırken standart exper yaptırdık.
İnanın üzülüyorum özellikle o yanmış arabaya hatasız demeleri içimi burktu...
Hava yastığı patlak ama diğer ekspertiz sorun yok diyor neden yani ? Bir insanın canına kast etmek bu kadar kolay olmamalı.
Ayrıca işlerini baya iyi yapmaları dışında kesinlikle izleyenleri sıkmadan video çekmişler emeklerine sağlık.
Bender pert araç işi yapıyorum ama bu insanları gerçekten anlamıyorum alırken ihalede kazalı resimlerinide onarım yapılırken ki resimlerini de bitmiş resimlerinide alıcı ile paylaşıyorum alıcı açısından zaten sorun olmuyor çünkü 420 bin tl değerindeki aracı 330 bin tl ye veriyorum
gerçekten çok ayrı işler
Ahlaksızlığın ve geri kalmışlığın her noktada kendisini göstermesi olarak yorumladım bende ilk başta keşke hepimiz dürüst olsak ve o şekilde ticaret yapsak.
İşlerinizde başarılar dilerim sizin gibi ticareti hakkıyla yapanlar olması da umut verici

Mahalle arası yerlerde ekspertiz sıkıntı. Hatta bazı satıcılar direkt seni tanıdık ekspertize götürüyor. 3-5 ateşliyorlar.. Al sana full orijinal araç.
İnanın arabadan gram anlamam yani benim gibi araçlar hakkında bilgi düzeyi sıfır olan kişiler güvenilirlik açısından ekspertize götürüyorlar ancak onlarda bu kumpasa ortak olmuş durumdalar maalesef .