Bende Şanlıurfa'da yaşıyorum ve Türkmenim ama bazı dedelerimiz Kürtsünüz diyorlar bazıları ise Türkmen . Türkçe'yi 5 yaşından itibaren zor öğrendim çünkü sadece kürtçe konuşulurdu köyde. Kürt Türk veya farklı bir ırk bu Vatan çatısı altında yaşayan herkes kardeştir gerçekten önemli olan ırk değil insanlıktır. Trump ne yaptığı ortada oraya verdi silahları sonrada alın savaşın dedi... Böyle bir köpekttende her zamanki gibi bu bekleniyordu zaten... Allah Askerlerimizin yanında olsun. Bir tercih yapıldı ve savaş kararı verildi ise Tüm Türkiye olarak en azından dualarımızla bile destek vermemiz gereklidir. Yalnız şunu belirtmek istiyorum Özellikle Türkiye'nin batısında yaşayan ve doğuyu, insanlarını görmeyen konuşmayan, hemen hemen herkes bir ön yargı ile yaklaşıyor doğuya bu ön yargıya zamanında çok üzüldüm çünkü 2016'da Dumlupınar Üniversitesinde okurken Bir Edebiyat hocasının "Orada yaşayanlar Teröre destek veriyor" diyerek genelleme yapması beni gerçekten üzmüştü ve öncesinde ise sınıfta kaç doğulu var diye sorması bir nevi ötekileştirme olarak algılamıştım doğal olarak... Sınıfta sadece doğulu olanlara karşı bir ön yargı hissetim ve 1. dönemden sonra Harran Üniversitesine Şanlıurfa'ya geçiş yaptım.... Son olarak ASLA AMA ASLA Burada yaşayanlara karşı bir ön yargınız olmasın gelin görün konuşun insanların samimiyetini görün misafirperverliği görün kardeşleriniz olduğunu daha iyi anlayacaksınız...