Bende kürdüm Şanlıurfalıyım 50 km ötemde operasyon oluyor. Dediğin konuya gelince dertleri kürt değil, kürdün hakkıda değil bunların meselesi ortadoğu'da büyük bir israil devleti kurmak. Ama bunu kürt halkıda iyi biliyor. Ve devletinin yanında daima. Arada bir kaç kendini bilmez çıkıyor. Ancak dediğim gibi Türk - Kürt meselesi değil mesele vatan meselesi...
Bunları bizzat kürt kardeşlerimiz'den duymak gerçekten mutluluk verici

Umarım hepimiz daima iç içe yaşarız.En değerli abim bu arada Şanlıurfalı

güzel memleketin güzel insanları

Ne mutlu Türküm diyene de ne mutlu Acemim, ne mutlu Kürdüm, ne mutlu Arabım, ne mutlu Çerkezim diyene değil mi? bir Türk olarak PKK olaylarında ve siyasi konularda sürekli Kürt kelimesinin geçmesinden rahatsız oluyorum. En az Türk tarihi kadar belkide Türklerden daha da eski tarihe sahip bir ırk olan Kürtlüğü bu şekilde aşalamak bu şekilde hakir görmek beni rahatsız ediyor. 36 yaşındayım ve çok fazla Kürt dostum arkadaşım oldu hiç biride hain değildi. Genelleme yapılmasından rahatsızım.
Eğer İslam inancınız varsa ırkçılığın islamda yeri yoktur. Kimse kimseden hiçbir ırkta hiç bir ırktan üstün değildir. Allah resulünün en bilindik hadis-i şerifi;
“Ey İnsanlar!.. Rabbiniz birdir, babanız da birdir. Hepiniz Âdem’in çocuklarısınız. Âdem ise topraktandır. Arab’ın Arap olmayana, Arap olmayanın da Arap üzerine üstünlüğü olmadığı gibi, kırmızı tenlinin siyah üzerine, siyahın da kırmızı tenli üzerine bir üstünlüğü yoktur. Üstünlük ancak takvada, Allah’tan korkmaktadır. Allah yanında en kıymetli olanınız Ondan en çok korkanınızdır.”
Eğer İslam inancın yoksa ona diyecek lafım yok.
Merhaba umarım yazdıklarımdan yanlış bir sonuç cıkarmadınız...
Bende "kürt" kelimesinin bu kadar öne cıkarılmasından rahatsız olduğum için konuyu açma gereği duydum(bu arada Türk'üm fakat çok yakın abim kürt'dür,oynanan oyunun ne kadar doğru anlaşıldığından bir nevi nabız tutmak istedim forum'da)
Tekrar ediyorum umarım yanlış anlamadınız beni eğer yanlış anlaşılıyor ise konu iletin düzenleme getireyim...