bu işte bir iş var arkadaş ! daha geçen hafta 80 tır silah geldi ypg ye şimdiye kadar 60bin tır sevkiyat yapılmış sohr'a göre. Trump bir anda ne olduda Türkiye ye gir dedi. Benim aklımdan geçen doğu akdeniz ile alakalı Türkiye yi tuzağa çekmek. Çünkü tüm avrupa birliği ve NATO ülkeleri bu operasyona karşı üstelik ABD de Trump'ın kendi partisindeki isimler dahil buna karşı çıkıyor senato kınıyor vs vs. Yarın bugün Türkiye yi savaş suçlusu ilan edebilirler akabininde bi pislik dönecek ben bu kadar basit olduğuna inanmıyorum. Neyse umarım herşey daha güzel olur...
Benim düşüncem'de bir karışıklık olucak fakat nerde olucak bunu kestirmeye çalışıyorum.Doğu akdeniz veya ülke içinde veya başka bir alan'da uyanık olmalıyız kendimce konumdada nabız anketi yapmak istedim bir nevi düşünceleriniz için teşekkürler.
Şöyle düşün, yargılamak olmaz. Hepimiz aynı topraklarda yaşıyoruz, burada karnımız doyuyor, burada okuduk, burada büyüdük, burada evleniyoruz, çocuklarımız oluyor, tatil yapıyoruz, çalışıyoruz vs vs vs. Kökenin ne olursa olsun biz bu topraklarda bütünüz.
Hiçbirimiz doğarken cinsiyetini seçemedi, adını seçemedi, dinini seçemedi, karadenizli doğmayı, diyarbakırlı doğmayı, artvinli doğmayı seçemedi. Ama ne olmak istediğimiz tamamen bizim elimizde. Karşımızdakinin Türk, Çerkez, Laz, Alevi olmasına bakmamak lazım. Suriyede çatıştığımız kişilerin kökeni kürt diye Türkiyede yaşayan kürtleri tamamen onlar gibi görmek tamamen cehalettir (şahsi görüşüm.) Cahil insanlar var karşımızda, okumamış 3 5 kuruş para verilip 3 5 bin kişi toplanıp 80 milyonluk devletle savaştırılacak ve aklı sıra kendilerini kanıtlayacaklar. Hepimiz bu topraklarda huzurlu olalım ister herkes, bazı dış devletlerin özellikle o sarı kafalı ... evladı ortalığı karıştırmada kışkırtmada üzerine yok. Önce kendimizi bilmemiz lazım dışarıdan ne derse desinler bu ülke hepimize yeter.
Türkiyede yaşayan kürtleri tamamen onlar gibi görmek tamamen cehalettir (şahsi görüşüm.)
Benim şahsi görüşümde bu zaten fakat konum'da bir nevi nabız anketi yapmak istedim şuana kadar gelen tebkiler gerçekten memnun edici. Hepimiz biriz zaten bunu tamamen kavradığımız'da en mutlu ülke bizim ülkemiz olucaktır

Hepinizin şahsi düşüncelerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederim.