Harman1995 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba değerli abilerim,ablalarım,kardeşlerim; Şuan hali hazır'da devam eden "Barış Pınarı" adı altında devam eden bir operasyonumuz mevcut.Ve her gelen açıklamada(trump beyfendi) sürekli kürtler'le savaştığımızı vurguluyor ve bir kaç önceki açıklamasın'dada Türkiyede fazlaca kürt barındığına benzer bi mesaj'ıda vardı bu durum sizce Türkiyede'ki kürt vatandaşlarımız tarafından nasıl algılanıyor acaba ? bu oyun'u görmeyip kendi içinde bu duruma yenik olan kişiler olucakmıdır acaba ? sizlerin görüşlerinizi merak ettim.Bu konu gerçekten önemli bir mesele ve bunun üzerine sürekli gidilmesi beni tedirgin ediyor.
Ne ilginçtir ki 200yıl önce adı bile anılmayan bir ülke her tür ırkçılık ve ayrımcılıktan kurtulup vatanseverlik (patriotism) bilinci oluşturabilmiş.

Tarihi binlerce yıla dayanan medeniyetlere (Türkler, İranlılar vs.) mensup halklar parçalanıp bölünmek için sebep arıyor.

“Ne mutlu Türküm diyene” sözü neden “Ne mutlu Türk olana” değil de “diyene” şeklinde bitiyor diye biraz düşünen herkes “bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin” kastetildiğini anlar.

Bölünün şimdi sen Arap ben Kürt o Türk diye...
Dünyanın herhangi bir yerinde saçı siyah/kahverengi veya teni koyu olan herkese ayırtetmeden Türk derler ister Arap olsun ister Türk isterse de Bulgar.