alınır fakat satıcı size aracın önden çıtır hasar sonucu airbag açtığını sigortadan fazla para almak için, ondan sonra sıfır sandık motor getirttim onuda bu kazadan ödettim ondan agır hasarlı görüküyor, tavanda boya varsa evimin önünde yan binanın çatısından duvar düştü ufak ezildi ondan boyattım, çamurluğa kurye çarptı hava yastıkları patlayınca tanıdık sayesinde yüksek gösterip nakit ihtiyacımı karşıladım. daha uzar gider sakın inanmayın ağır hasarlıysa illaki o araç yemiştir iyi bir hasar, experlerede güvenmeyin %5 i belki dogru şekilde yapıyor işini TARCANLAR EKSPERTİZ var açın araç almadan önce youtubedan 15 videoyu izleyin ne oyunlar dönüyor anlayın hasar kayıtsız araçlarda azıcık sökünce neler çıkıyor araç yanmış mı dersin takla atmış aracı 2 ye kesip diğer yarısını değişensiz orjinal bulup birleştirip hasar kayıtsız diye satanlarmı dersin bildiğin KURTLAR SOFRASI o yüzden ağır hasarlı alınır doğru experi seçin şaselere kulelere iyi baktırın, aracın birleşim puntalarını tek tek kontrol ettirin plastik aksamı söktürüp birleitirme varmı yokmu baktırın, gittiğiniz exper size hava yastığı sağlam diyecek mesela ama patlak olabilir direnç atıyorlar. 150 yerine 400 tl verin hatta 500 verin bilen birine bakın, satıcı yok açtırmam baktırmam derse 5000 tl kapora verin 10000 tl verin baktırın tüm paranızdan olmayın sorun cıkarsa dava acar alırsınız kaporananızı söylediğinin aksinde bir durum çıkarsa.