fdincaslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim kadınım mı?
Kadınlar eşya değildir, sahip olunabilecek varlıklar değildir. Kadınlar bireydir, insandır.
Kadınlar emanette değildir. Hiçbir gücün kadınlar veya erkekler üzerinde egemenlik kurma hakkı yok.
Lütfen kadın cinayetlerinin bu denli yüksek olduğu bir ülkede kullandığımız dile dikkat edelim. Unutmayın ki "kadınım, benimdi başkasına yar etmem, canını alırım bırakmam, ya benimsin ya kara toprağın" gibi söylemler, kadın katillerinin en popüler savunması. Sizi hiç tanımıyorum fakat bu ülkenin bir vatandaşı olarak sizden ricamdır.

İyi akşamlar.
Kullandığınız söylemlerdeki vahşete bende katılmıyorum. Benimde kullanmış olduğum söylemde kadının eşya olduğunu belirtmeniz de sizi bağlar. Kadınlara egemenlik hakkını tanırken sınırlarını çizmezseniz, sınırsızca kullanırlar. Ayrıca kadını sahiplenmek onur ve haysiyet gerektirir. Kadınını sahiplenmemek ise tam tersi. Sizin anlamış olduğunuz sahiplenme türünü bende benimsemiyorum. Lütfen toplumun ne denli bozulduğunu, özellikle kadınların bu bozulmadan ne kadar etkilendiğini görün artık. Kelimelere değil beyinlerdeki örümcek tutmuş Allah'tan korkmayan insanlıktan çıkmış toplumun düzelmesi için ne yapabiliriz onları konuşalım.