Hocam ben hem sağlık hem de piskolojik açıdan bitik olduğumu dile getirebilirim.
Forumda 2 3 konu açtım yaşadığım durumlarla ilgili. Sol kolumda benim uyuşma başladı. Dirsek altından inerek tamamen sol serçe ve yüzük parmağının uyuşmasına neden oldu. Yaklaşık 40 45 gündür durum böyle. Bu uyuşmalar ile beraber sol göğsümde de ağrı meydana geldi. Aşırı şiddetli olmasa da insanı korkutuyor kalp vs. diyerek.
Nöroloji, kardiyoloji, 2x fizik tedavi, beyin ve sinir cerrahisi doktorlarına göründüm. Hepsi sol kol diz altı sinir skışması var dedi. Oturuş bozukluğu ve sürekli bilgisayar başında olmamdan kaynaklı. Şu an işlerim neredeyse durdu. Çalışamıyorum günüm sürekli hastanelerde geçiyor. Koluma fazla kafayı takmıyorum ama göğüs ağrım beni ciddi endişelendiriyor. Sigorta yok, o kadar paralar harcıyorum ama kimse net bir şey demiyor. 3 4 gündür bende saldım gitti.
Hareketsizlik bizi bitiriyor. Bunun farkındayım. Yaş 25 Kilo olmuş 130. karaciğer ALT değeri olması gerektiğinden 2 katı yüksek çıkmış. Kendi kendimizi öldürüyoruz.
Geçen hafta spora başladım, Spor merkezinin diyetisyeni tarafından yazılan diyete uyuyorum. Hergün gitmeye çalışıyorum. hareket şart bize