AwoApp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer oyunu codecanyon hesabı ile veriyorsanız sizin lisansınız olmuyor. Yarın bir gün oyun tuttuğunda biri dmca atarsa anında oyun askıya alınır.

Eğer codecanyon hesabı ile vermiyorsanız, sadece kaynak kodunu veriyorsanız bu sefer bizim lisansımız olmuyor. Oyunu yapıp atsak tutsa bir dmca yese tüm emekler boşa gidiyor.

Kaldı ki siz her türlü o dosyaları yazılımcıya göndereceksiniz zaten. Sizin için ücretli reskin de yapsa ücretsiz de yapsa her türlü göndermeniz gerekiyor.Yazılımcının eline her türlü kaynak kodlar geçecekse neden bedavaya yapsın ki ?

Dediğiniz şekilde yaparsanız siz veya yazılımcı, ikinizde biri zararlı çıkıyor.
sen yapma kardeş yapan varsa dedik zaten bide okumayı öğrensek ne güzel olur ?
eğer yapmak isteyen varsa bu şekilde yapar dedim yapmak istemeyen varsa ne fiyata yapıyorsa özelden ulaşsın fiyatlarına bakim ona göre seçim yapim diyorum
hesabıyla birlikte veriyorum tabiki lisansıyla reskin yaptığı hesabı şikayet edebilir sıkıntı yok zaten oyun tuttuğunda gider yeni lisans alır editletirim sıkıntı yok.

o dosyaları yazılımcıya göndermiyorum ben normalde uzak masa üstüne alıyorum gözümün önünde kodluyor reskin yapıyor biliyorsunuz piyasada 2 kod sallıyor içine içimizdeki bazı Y..ş.lar sonra yazılıma uzaktan erişebiliyor veya kendi reklam kodlarıyla değşitiriyorlar çok yaşadık biliyoruz o yüzden yapmak isteyen yapar yapmak istemeyen yapmaz