Biliyorum ama kendi kişisel işlerimden dolayı benim yapma şansım yok mecburen varsa ücretsiz yoksa ücretli bir sistem arıyorum... Yine de hatırlatma için teşekkürler...
Sms mail'den kastınız nedir bilmiyorum ama web push dediğimiz sistem web tarayıcılarına gömülü bir bildirim sistemi, R10'a girince üstte "Rokito dedikodularından haberdar olmak ister misiniz?" diye soruyor, web push dediğimiz sistem bu... Bunu yapabilecekseniz özelden 1. mesajda belirttiğim özelliklerde bir sistemin fiyatını iletebilirsiniz...
Hocam konu acıklaması için teşekkür ederiz konuyu cok iyi anladık ve nettende araştırmasını acıkcası detaylı yaptık sadece tek takılan nokta su izin ver tıklandığında kişinin hangi bilgisini sisteme kaydediyor o konuda bir detay bulamadık aslında kod bulamadık o yüzden boşu boşuna teklif verip zamanınızı almak istemedik ama güzel bir sistem piyasa diye biliriz birde araştırma sırasında
https://bildirt.com/?gclid=Cj0KCQjwi...8aAslsEALw_wcB
Bunu bulduk 40.000 kullanıcıya kadar ücretsiz diye detaylı bakamadık ama belki bilginiz var belki detaylı bakarsınız diye sizede iletmek istedik.
İnşallah en kısa sürede maduriyetiniz giderilir hocam.
Hayırlı arayışlar iyi çalışmalar dileriz
Saygılarımızla
Yerel Teknoloji