Herkese selamlar.
Yıllardır bu sektördeyim. Bu süreç boyunca hep başkalarının temalarını kullandım. Ücreti ile satın aldığım ve genelde fiyatlar uygun olduğu için hiç öğrenme gereksinimi duymadım. Fakat artık öğrenmek istiyorum. Bugün üniversitede de iş başvurusunda bulundum. Wordpress tema tasarlamasını bilmen gerekiyor dediler.
Ilk etapta tema tasarlamayı öğrenmek istiyorum. Daha sonra script kodlamayı öğrenmeye çalışacağım.
Web tasarım için nereden başlamalıyım? Hangi süreçleri işlemeliyim?
Udemy'den şu kursu satın al, Youtube'de şu kanalı takip et. Ilk önce şunu öğren gibi her türlü öneriye açığım. Bana yol gösterirseniz sevinirim.
Hocam Merhaba,
Önce fotoshop ila psd olarak çizmeyi öğren alt sayfaları ile beraber.
Sonra onu dışarı export edip html / css dönüştürmeyi öğren.
Sonra css nasıl bir yapıda ne işe yarar css üstünde neler olur değişiklikler kod yapıları kodları öğren
Sonra html nasıl bir yapıda nasıl kodlar olur css ile ilişkilendirmeleri neler neyi nasıl css bağlanıyor class lar nasıl bağlanıyor onları öğren.
Bunlar bittikten sonrada
Kendine Bir dil seç;
Aspx (.net - dotnet)
Clasic Asp
Php
3 ana dilden birini sec ve onun yapısını nedir ne değildir öğrenmeye başla bu aşamada databaseler de devreye girecek;
MySql
Mssql
Acsess
Gibi ordanda kendin bir database öğrencek sonra hepsini birleştirmeyi zaten deniye deniyede yapa yapada hepsini anlamış olucan kardeşim.
Saygılarımızla
Yerel Teknoloji