Arkadaşlar Sağlık Bakanlığı Bu konuda ciddi destek veriyor.
17 Senedir İçiyorum ve Günde 2 Paket Sigara içiyordum Deneyimlerimi Sizinle Paylaşmak istedim.
Nasıl Başladım ALO 171 Sağlık Bakanlığı Sigara Bıraktırma Hattını Aradım 20 Dakika Telefon ön Bilgi aldılar Sigaranın Zararlarından Bahsettiler vs.
- 171 deki temsilci ile Hastanelerdeki Sigara bıraktırma departmanın Randevu Boşluğunu Soruyorsunuz
- Sonrasında MHR senden veya Sağlık bakanlığı Randevu hattından size en yakında hastaneden randevunuzu alıp sürecinizi başlatıyorsunuz.
Hastanede Doktorun Ön muayene ile size Champix Marka İlaç veriliyor Günde 2 Doz Sabah ve Akşam Bunu İstikrarlı kendinize inanarak kullanırsanız Sigarayı benim gibi bırakmış olursunuz Sağlık bakanlığı . 3 aylık ilaç hakkı veriyor 3. aydan sonra Eczanede 400 TL bu ilaç ben bıraktım
SSS
- Aklına geliyormu ? ( Evet geliyor Ama içmiyorum )
- Hiç içtin mi ? ( Tabiki tek dal yaktığım oldu )
- Zor bir süreç Mi ? ( İlk Ay evet zor bir süreç ama imkansız değil 2. Ay ki ilaç ile daha rahat ediyorsunuz )
- Hayatında Neler Değişti ? ( Wolwerin Gibi Oldum Çabuk iyileşiyorum Dinç Uyanıyorum Tüm Hayatım Güzelleşti)
Kolay değil evet ama İmkansız da değil çok zor da değil insan yeterki istesin şimdi bazı arkadaşlar dicek kafada bitiyor İrade vs ama şu var iradenin ötesinde kimyasal bağışıklık var bu ilaç bunu önlüyor nikotini bitiriyor vucudunuz da
Buna ek olarak AKTARCIDAN KARABAŞ OTU ALDIM DÜZENLİ kullandım Sigarayı bırakma sürecimde destek oldu iyi forumlar dilerim.