QNB Finansbank Kadıköy Çarşı şubesinden kendi hesabıma 1500 TL yatırmak için QR kod ile para yatırma işlemi başlattım. Ancak 1300 TL yatarken 100 TL iade etti. 100 TL ATM içinde kaldı. Benden önce işlem yapan kadında da 100 TL az vermişti bariz bir bozukluk vardı ATM'de. Ancak QNB Finansbank ATM'de herhangi bir fazlalık tespit edilmediğini ve paramı iade edemeyeceklerini belirttiler. Muhtemelen çalışanları tarafından bilinçli yapılmış bir olay parayı cebe atıp tespit edemedik diyorlar. Bu durumda nereye başvurmak lazım? İlgili bir merci var mı bu konulara bakan?
Daha Önce Bi Bankada Benim Başıma Geldi Emin Olun Kamera Kayıtlarına ve Bankamatiği inceliyorlar eminmisiniz şubeden yatırdıysanız görüşün sizin 100 liranız gitmiş benim 9000 tl yakın paramı yemişti 3-4 gün sonra yatırmışlardı bazen oluyor böyle şeyler 100 lira için böyle bişi yapmazlar
Parayı yuttuğu anda aradım ve kayıt oluşturdum. Bana mail attılar ve ATM'de fazla para tespit edemediklerini bu yüzden yardımcı olamayacaklarını belirttiler.
Belki olabilir döviz bürosunda bozmuştum. Ancak öyle olsa dahi iade etmesi gerekir.
Sahte Para iade edilmez Hatta Bankadan Yatırırsanız Polis Çağırırlar