RuzgarSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle seo makale ve aşırı keyword olayını birbirinden ayrı tutalım. Bi çok yazar seo uyumlu makale olayını yanlış biliyor : ) konu sahibi üstüne alınmasın da. Google konusuna gelirsek, hala backlink etkisinden çıkıp içeriği tam anlamıyla öne süremedi. haber sitelerinin herhangi bi haber içeriğine bakın rezalet ) bilgi vermeyi geçtim bildiğin zamanımızı çalıyorlar diye dava açmalık. Sıfır bilgi. Başlıyor haber görselinden seni tutmaya spot yazı ile devam ediyor, giriş gelişme sonuç hepsi toplasan 5 cümlelik şeyi anlatıyor. Leş gerçekten.
Haber sitelerinde, tek haberde en az 6 tane aynı cümle var. Haberin tamamı 8 cümleden oluşuyor. "Leş" kelimesi çok muntazam olmuş.



Ala Yazılım adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her ucuz yazana makaleci, editör denilirse.
Her işsiz, "ben makale yazarım, süper yazarım, seo uyumlu yazarım" derse.
"SEO uyumlu makale" yazacağız diye makalenin yarısını çalışılan keyword ile doldurulursa = "çöplük internet"

Yurt dışında bunların olmaması, ülkemizde olması ne acı ? para için bir birimizi zehirliyoruz.

Sosyal medya da sayfa sahiplerinin sayfa büyütmek için yaptıkları seviyesiz taktikler ise, seo uyumlu makalenin bir üst versiyonu.

Oysa bugün büyük web sitelerine baktığımızda, büyüyen ve ayakta kalan işler; kaliteli, sade, dürüst ve emek harcanan işler.
O kadar haklısınız ki...