bizim arkadaşa kurumsal üyelikten vermişler. al götür eve 1 yıl kullan dedi. şimdi anlıyorum niye verdiğini demek ki aha çekmiyor o yüzden. yaktım çıranı fevzi.
ya türkselin bize hayırlı bir rüya gördüğünü ne zaman gördünüz. kabloyla sunulamayan hızı 4g ile nasıl sunacak? ilk başlarda hat yoğunluğu az olduğundan sıkıntı çıkmaz . millete taahhütlü satı satı vircekler sonra kutuyuda ekleyecekler çıkayım edeyim dersen bin kağıt türksele gitcek.
türksell mi kardeşim aman uzak dursun.
Turkcell şu zamana kadar kullandığım internetler arasında en iyisi bulunduğum bölgede telefonlar bile 1 diş çekmez internete girmezken beni bu derten kurtarıyor.Sadece sinyal kalitesini arttırmak için öneri almak için yazdım superbox gayet kaliteli tavsiye ederim.Ek olarak bu durumdan muzdarip arkadaşlar turkcelli arayıp bilgi aldım superonline bayileri üzerinden anten alıp kaliteyi arttırabiliyormuşuz.Ek olarak modemde sinyal kesintisi çok olduğunda sim kart üzerinden modem otomatik olarak internet bağlantısını kesiyormuş.Onu arayıp turkcellden açtırmanız gerekiyormuş.Birde bu modemlerin ana yapılış amacı wifi bağlantısı olduğu için kablo üzerinden gelen internet daha yavaş olabileceği söylediler
Tahatutlümü satılıyor tahatütsüz mü ve 10 mb hizi nasıl paylasıtırıyor cihazlara 4 cihaz baglantıgımda telefon ile interte durumu ne olur vs bizim burda cok iyi cekiyor 60 70 mobılde goruyorum sizce alınabilirmi bende sorayım konu sahıbınınde ızni olursa 😃
3 mbit üzerinden 4 telefon bağlandık dolaşımda gayet iyiydi