ikizlermedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilinmezlik hayatta basina gelebilecek en kotu sey. Sevidigini soyleyemedigin her gun ayri bir eziyet olmaktan cikmali bence. Ileride acaba soyleseydim kabul edermiydi diye cevabini bilmedigin sorularla karsilasma. Seversin, gidersin konusursun. Kabul veya reddedilirsin orasi ayri mesele. Reddedilirsen en fazla ask acisi cekersin, zamanla unutursun. Soylemezsen %50 olan sansini da hic denemeden kaybetmis olursun.
Dediklerinizi dikkate alacağım hocam teşk.

Clareno adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesabını sen dondurduktan sonra dondurması garip olmuş bence hesabını geri aç eğer gitmeye cesaret edemiyorsan instagram üzerinden mesaj at
Şimdi açtım. Aslında geçen sene atmışım mesaj ama eski arkadaş olarak konuştuk 1 hafta takiplestik ardından engelleyerek takipten düşürdü. Bu da ayrı bir anlamadığım bir nokta.

Evteks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzatmanın anlamı yok
Azcık erkek ol sohbet etmeye çalış...

Çalış... Diyorum

Çünki sohbet edemiceksin heyecan edeceksin. Saçmalayacaksın. Eee yengemiz de aklına münhasır bir insan ise anlayacaktır senin birşey hissettiğini 😅 anlamaz sa uğraşma orası ayrı mesele

Çekinme. Neyden niye çekiniyorsun.
Duygusal bir arkadaşsın. Haram vs. Diyorsun. Azcık mantık yap. Sohbet etmeye çalış.

Sohbet konusu da diyeyim sana
~ aaaaa sen şu okulda ki kız değil misin 🔥 yada türevleri.

Yeni taktik 10 lira. İban atarım
Hocam yuzyuze konuşmaya cesaret edemem galiba. Ama bilmiyorum işte yav uff

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayni Durumlari Bende Yaşadım 1,5 Ay Ciktigim Oldu Ayrildik Ama Ben Gene Cabaladim Durdum Olmadi Onlan 3 Yil Oldu Hala O Sevgi Bende Yerini Tutuyordu . BENDE VAZGECMEYE CALISTIM TURLU TURLU ISLERE GIRDIM KAFA DAGITTIM(OLUMLU ACIDAN&#128515 Suan O Kiz Ile Ayni Siniftayiz. Takmiyorum Kendisini Ama O Beni Baya Takiyor BAYA SUREKLI GOZ GOZE GELMEYE CALISIYOR AMA onun bulastigi seylerden dolayi ben onu affetmeyip dönmuyorum aslinda baska hoşlandigim baska kiz oldu suan hoslandigim biri var ve cidden bu hissin oldugunu anlayarak gidip kendisine herseyi soyledim. NE OLURSA OLSUN CABALA OLMAZSA OLURUNA BIRAK. HAYAT DEVAM EDIYOR ÜSTAD 👍😊
Sağolasin üstadım.